Mobil-QR
Få kontaktinfo på mobilen

Utleiekompaniet

Nøkkeveien 13, 1534 Moss
Tlf: 22123456/69234567
 

Om Utleiekompaniet

Vi er en totalleverandør av telt, møbler og tilbehør til bryllup og alle typer arrangementer med over 20 års erfaring. Vi har opparbeidet oss særlig høy kompetanse og er behjelpelig under hele planleggingsfasen av ditt bryllup.

Vi har i mange år levert til over 100 bryllup i året. Flesteparten av disse er såkalte «komplett pakke». En typisk komplett pakke inneholder et solid rammetelt, gulv, drapering i taket, lysekroner, bord og stoler, varme, bar-løsning, hvite stoffduker, stoltrekk, servise i tillegg til mange andre relevante produkter.
Noen trenger mye, andre klarer seg med mindre, og vi tilpasser dette til hvert enkelt bryllup og budsjett.

Som oftest starter kontakten hos oss med en forespørsel hvor vi kartlegger ditt behov og veldig ofte er det behov for en befaring. En befaring er alltid uforpliktende. Vi foretrekker å ta en befaring på stedet for å kvalitetssikre at du får rett utstyr til rett pris.

Særlig underlaget kan være en utfordring og ikke alle har flat hage eller gårdsplass. Med vårt rammegulv og justerbare bein opptil 2 meter retter vi opp nesten all slags underlag slik at gulvet i teltet blir rett og solid. Understellet blir sikret og dekket med hvit duk.

Vi har også et show-rom hvor møbler, tilbehør og dekketøy er utstilt. Her kan du også dekke opp et bord slik du ønsker det for å se om det passer inn. Ta gjerne med egne dekorasjoner og knips noen bilder.

Trenger du bord-kart lager vi dette for deg kostnadsfritt. Vi lager en illustrasjon på telt og møbleringsplan for ditt selskap så du kan se det hele for deg.

Utleiekompaniet eier selv alt utstyr og for deg som kunde er det mange fordeler å få «alt på et sted». Vi eier også alle lastebiler med egne ansatte montører som har opptil 15 års erfaring. Vi har et ryddig og godt arbeidsmiljø og våre montører og sjåfører er ansvarsbevisste som trives veldig godt med jobben sin. Dette vil du som kunde oppleve når de kommer til deg.

Vår kunnskap er din trygghet. Vår ansvarsbevissthet er også din garanti for at du skal bli fornøyd.

Vi er alltid tilgjengelige og har vaktordninger i helgene i tilfellet du må etterbestille produkter eller at vi må utbedre noe av utstyret vi har levert. 

Vårt motto – Din gjest er vår neste kunde!

 

 

Finn veien

Siste nytt