Mobil-QR
Få kontaktinfo på mobilen

Rogn Belysning og Interiør AS

Postadresse:
Strandgt. 4, 3960 STATHELLE
Besøksadresse:
Strandgt. 4, 3960 STATHELLE
Tlf: 35960520
 

Om Rogn Belysning og Interiør AS

Hos oss får du det du behøver for å skape et funksjonelt, tidsriktig - og ikke minst et hjem som passer til deg ! Vår kunnskap om belysning spesielt og interiør generelt gir deg en trygghet i valgene dine !

Vi hjeper deg med alt fra valg av puter til sofaen din - til å sette sammen forslag for hele huset - eller hytte.

I vår butikk i Strandgata på Stathelle finner du klassisk dansk design som f.eks. Louis Poulsen og By Lassen , nyere dansk design som Muuto og Hay. String hyllesystem fra Sverige, Italienske Flos og Foscarini. Og ikke minst Northern Lighting som både distribuerer ny norsk design innen belysning sammen med norske designklassikere.

Med fantastiske tekstiler fra Designers Guild , Ralph Lauren og William Yeoward kan vi levere alt fra spesialsydde puter i fantastiske fargemikser og mønster - til enkle flotte lingardiner i naturlige toner. Veggdekor som kunsttrykk fra Pernille Folcarelli - eller se utvalget fra Paper Collective. Sistnevnte jobber med utvalgte designere som lager bilder som trykkes i begrenset opplag - og hvor 10% av salget går til en valgt veldedisk organisasjon.

Møbler til de fleste rom leverer vi fra flere av de nevnte leverandører i tillegg til svenske Fogia - som også leverer møbler av høy kvalitet og stort utvalg av muligheter til å tilpasse dine ønsker med valg av stoffer.

 

Vi hjelper deg også med gaver i alle prisklasser - både til deg selv - eller noen du setter pris på !

 

Velkommen til oss - både i butikk - og i vår nettbutikk: www.rogn.no

 

Finn veien

Siste nytt