Foreldreguiden

Skriv inn det du søker etter og trykk Søk
Tilbake til søkeresultatet

Ko og Ko

Ko og Ko

Ko og Ko

Ko og Ko
Telefon: 0045 3029 2602
Epost:
Nettsted:
Linker:
Mobil-QR Få kontaktinfo på mobilen
 

Om Ko og Ko

KO OG KO – ØKOLOGISK TIL BARN

Den danske nettbutikken Ko og Ko har en klar grønn profil og et stort utvalg av økologiske produkter til baby og barn; barneklær, tøybleier og leketøy.

 

TØYBLEIER

En av butikkens hjørnesteiner er tøybleier – og rådgivning om hvordan bruke tøybleier. Vi har et godt utvalg til gode priser – og vil du vite mer enn det du finner på hjemmesiden kan du lese mere på bloggen www.vaskbare-stofbleer.dk

 

ØKOLOGISKE BARNEKLÆR

En annen hjørnestein er økologiske basisklær til både baby og barn opp til ca. 10 år – undertøy, nattøy og andre need-to-haves. Du finner alltid et stort utvalg av merker som Living Crafts, Popolini IOBIO, Green Baby og Engel Natur – alt sammen sertifiseret økologisk av riktig fin kvalitet.

 

Økologiske klær fri for kjemi er viktigt – og at det klær du og dine barn har innerst mot huden er enda viktigere. Vi blir hele tiden bombarderet med kjemi fra våre omgivelser – så gjør dine barn en tjeneste og skån dem der du kan!

 

VIT HVA DU KJØPER

Det er viktigt at du vet hva du kjøper, så det er detaljerte beskrivelser og masse info om økologi, kjemi og andre ting som kan være relevante for deg - du kan registrere deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene sendt til innboksen

 

E-MERKET – SIKKER NETTHANDEL

Ko og Ko er en E-merket nettbutikk – det betyr at du trygt kan handle. E-merket er din sikkerhet for at nettbutikken drives forsvarlig og at den lever opp til alle de gjeldende regler.

 

 

 

Siste nytt fra Ko og Ko