Foreldreguiden

Skriv inn det du søker etter og trykk Søk
Tilbake til søkeresultatet
Villervalla

Villervalla

Villervalla
Telefon:
Postadresse:
Uglagjerdet 14, 7024 TRONDHEIM
Besøksadresse:
Uglagjerdet 14, 7024 TRONDHEIM
Epost:
Nettsted:
Mobil-QR Få kontaktinfo på mobilen
 

Om Villervalla

På villervallashop.no finner du det svenske kvalitetsmerket Villervalla.

Merket Villervalla ble grunnlagt i 2005 av Hanna Håkansson fra Sverige, Gøteborg. Forretningskonseptet med Villervalla er basert på egne erfaringer. Hanna har drevet baby/barneklesbutikker siden 1999 og har gjennom årene savnet fine og fargeglade basisklær.
I 2005 kom den første kolleksjonen ut. Villervallas filosofi er kvalitetsklær til rimelige priser og i pene modeller som passer for både jenter og gutter til hverdag og fest.

I tillegg til at klærne er fine og behagelige, er det viktig for Villervalla at klærne er bra for barns helse og miljø.
Villervalla gjennomfører grundige tester på alle sine klær og i produksjonen slik at de ikke inneholder farlige kjemikalier. De har også en kjempefin økologisk kolleksjon.

For oss begynte eventyret med Villervalla i 2008 da vår førstefødte kom til verden. Han fikk flere gaver fra Villervalla, og etter mye skryt av klærne og flere besøk til konseptbutikken i Gøteborg så ble vi mer og mer sikker på at dette skal vi ta med til Norge. Vi åpnet den første butikken i Norge, Junibacken på Malvik Senter høsten 2010. Etter det signerte vi en eksklusiv distribusjonsavtale med Villervalla, som bare får fler og fler butikker i landet og fra 1. september 2011 kan du også kjøpe disse kledene på en norsk nettbutikk, trygt og sikkert.
 

Finn veien til Villervalla