Foreldreguiden

Skriv inn det du søker etter og trykk Søk
Tilbake til søkeresultatet
Amanda Egilson

Amanda Egilson

Amanda Egilson
Telefon: 004687567003
Postadresse:
Östermalmsgatan 57, 1145 Stockholm
Besøksadresse:
Östermalmsgatan 57
Epost:
Nettsted:
Mobil-QR Få kontaktinfo på mobilen
 

Om Amanda Egilson

Amanda Egilson designer og lager smykker med personlige budskap. Navnesmykker har blitt en stor trend og Amanda er en av dem som har bidratt til at trender er blitt så sterk.
Hun begynte tidlig å skape smykker med tanke på å bære med seg sine nære og kjære, først under navnet Namnsmycken.com. Alt begynte egentlig etter at begge døtrene hennes begynte i barnehage og Amanda laget et armbånd med to små navnebrikker som en måte å bære barna med seg og ha dem nær seg også på dagtid. Ut i fra dette vokste en forretningside som springer ut fra følelsen av at det er gøy å lage ting som andre synes er så fine at man ønsker å bære dem på seg.

By heart
En kjærlighetsgave? Bursdagsgave? Eller et smykke til deg selv? Som smykkedesigner har Amanda valgt å fokusere på det personlige budskapet. Drivkraften ligger i å gjøre det enklere for flere å bære med seg det som er viktig i livet - et navn, en tanke eller noe annet som ligger mennesket varmt for hjertet.

By hand
Amanda designer og lager selv, i sølv eller 18 karat gull. Hun jobber bare med edle metaller og med halv-edelstener som rosekvarts, aventurtin, bergkrystall og ametist. Perlerne er søt- og saltvannsperler og kan fåes i ulike farger-- for eksempel hvit, svart, rosa, turkis, wasabigrønt eller champagnefarget. Hun har alltid jobbet med hendene, laget ulike ting og liker å jobbe med ulike stiler. Tanken er at det skal finnes noe for en hver, uansett om du leter etter et søtt dåpssmykke, et svakt klingende gravidsmykke eller et tøffere rockesmykke. I dag finner du Amandas smykker på nybakte mødre så vell som på internationale hardrock artister.

Vi håper at du finner noe for deg også. Velkommen!
Hälsningar,
Amanda Egilson

Ps: Gilla mig gärna på facebook för smyglanseringar och tävlingar ==> Facebook.com/AmandaEgilsonByHandAndHeart

 

Finn veien til Amanda Egilson

Siste nytt fra Amanda Egilson