Foreldreguiden

Skriv inn det du søker etter og trykk Søk
Tilbake til søkeresultatet

www.kjopbarnevogn.no

www.kjopbarnevogn.no

www.kjopbarnevogn.no

www.kjopbarnevogn.no
Telefon: 22337200
Epost:
Nettsted:
Mobil-QR Få kontaktinfo på mobilen
 

Om www.kjopbarnevogn.no

Velkommen til KöpBarnvagn - din personlige babybutikk!

KöpBarnvagn ble startet som en liten gårdsbutikk av eieren Tomas Hörnqvist i 2003, og har etter hvert vokst til en komplett babybutikk med et stort utvalg til babyer og nybakte foreldre.

Vi fører barnevogner fra Brio, Bugaboo, Emmaljunga, Chariot, Crescent, Urban Jungle, Joolz og Queenette – og selvfølgelig alt av tilbehør: reiseposer, regntrekk, stellevesker og myggnett.

Vi selger også diverse andre babyting, som bilseter, barnestoler, leker, sprinkelsenger, osv.

Fra butikken på Lamberget i Karlstad når vi ut til kunder i hele Sverige og Norge. Vi så allerede i 2004 at det var mulig å selge barnevogner over nett, og vi er i dag ledende i Sverige. Vår store erfaring med fjernsalg garanterer trygghet og fleksibilitet for kundene våre. Sedan 2006 er vi störst i Sverige på barnevogner og babyutstyr.

De fleste av oss som jobber i bedriften er selv småbarnsforeldre, og vi sørger for at de produktene vi selger er sikre og barnevennlige.
Vi håper at vår erfaring som foreldre skal gi en merverdi til kundene våre, som ofte er førstegangsforeldre.

Kunderne i Norge trenger ikke betale ekstra norsk moms eller toll - dette betales av den norska bedriften Kjøpebarnevogn.no - dvs  at de prisene som er presentert på hjemmesiden er den prisen kunderne betaler og det kommer da ikke noe tillegg!