Foreldreguiden

Skriv inn det du søker etter og trykk Søk
Tilbake til søkeresultatet
Mamille

Mamille

Mamille
Telefon: 21095444
Postadresse:
Postboks 6731 Etterstad, 0609 Oslo
Besøksadresse:
Østensjøveien 39, 0667 Oslo
Epost:
Nettsted:
Mobil-QR Få kontaktinfo på mobilen
 

Om Mamille

Vi vil at Mamille.no skal være noe mer. Her skal du ikke bare få kvalitetsvarer til særdeles gunstige priser. Du skal også få god og relevant informasjon når du er i kontakt med oss, og du kan være sikker på at vi er her for å hjelpe deg.


Vi har lang erfaring med salg til helsestasjoner, og har knyttet til oss verdifull kompetanse gjennom vår hovedleverandør Medela. Det gjør at vi har tro på at ingen vil utfordre oss som den beste totalleverandøren av brystpumpeutstyr og alt som behøves til amming. Du skal få svar når du spør, og svaret skal alltid være godt. Du skal få varen du bestiller - helst overraskende kjapt.


Hos Mamille.no jobber det kun mennesker med helsefaglig utdanning. Vi er fornøyde når du har fått akkurat det du skal ha.

Mamille.no eies av Medisinsk Distribusjon AS, som driver flere nettbutikker og leverer varer til helsearbeidere, studenter og privatpersoner.

Medisinsk Distribusjon AS eies av en gruppe gründere, som alle er involvert i selskapets daglige drift og utvikling, med både forretningsmessig og produktfaglig kompetanse. Hovedeiere er Øyvind Stople Sivertsen og Myhren Holding AS.
 

Finn veien til Mamille