Foreldreguiden

Skriv inn det du søker etter og trykk Søk
Tilbake til søkeresultatet
Cruisespesialisten AS

Cruisespesialisten AS

Cruisespesialisten AS
Telefon: 55596840
Postadresse:
Ulriksdal 1, 5009 BERGEN
Besøksadresse:
Ulriksdal 1, 5009 BERGEN
Epost:
Nettsted:
Mobil-QR Få kontaktinfo på mobilen
 

Om Cruisespesialisten AS

Cruisespesialisten ble stiftet i 1989 og har siden da utviklet seg fra en lokal leverandør til et nasjonalt kompetansesenter på cruise. I moderne lokaler kort vei utenfor Bergen sentrum tilbyr vi cruise og ferieprodukter av alle kategorier.

Dersom du ønsker de beste tilbudene, en hyggelig familieferie, eller spektakulære skip og eksklusive reisemål har vi et bredt utvalg å velge mellom.

Vi samarbeider tett med de ledende rederier, og kan tilby turer i alle prisklasser og til alle verdenshjørner. Dra til Middelhavet eller Karibien, eller la oss foreslå andre steder. Du kan velge blant små og store skip i alle prisklasser.

Hos oss får du fagkunnskap og kompetanse, slik at ferien faktisk blir slik du ønsker deg. Du er sikret fagkunnskap, og våre hyggelige og erfarne medarbeidere kan hjelpe deg med gode tips og råd på veien mot en vellykket ferie. Ikke minst er du sikret trygghet og informasjon før, under og etter ferien, dersom behovet for hjelp oppstår. Tror du en søkemotor på Internett bryr seg om du blir forsinket og står i fare for å miste cruiset ditt..? På et reisebyrå møter du mennesker som er din reisekonsulent og rådgiver.

Vi vet at prisen også spiller en stor rolle, og hos oss er du sikret samme pris som om du går direkte til rederiene.

Cruisespesialisten er selvsagt medlem av Reisegarantifondet og er fullt IATA- sertifisert.

Vi er GSA- foretrukket samarbeidspartner- for en rekke internasjonale rederier, noe som gjør at vi kan tilby de beste cruisene og tilbudene som ferskvare.
 

Finn veien til Cruisespesialisten AS