Foreldreguiden

Skriv inn det du søker etter og trykk Søk
Tilbake til søkeresultatet

Riktige Leker AS

Riktige Leker AS

Riktige Leker AS

Riktige Leker AS
Telefon: 22017850
Postadresse:
Pb. 1557 Vika, 0117 OSLO
Besøksadresse:
Haakon VII gate 1, 0161 OSLO
Epost:
Nettsted:
Mobil-QR Få kontaktinfo på mobilen
 

Om Riktige Leker AS

Historie:

a/s Riktige Leker ble stiftet i 1946 av førskolelærere, barnepsykologer og andre personer med sterk interesse for barnas oppvekstvilkår. 7 mai 1946 åpnet a/s Riktige Leker sine dører for første gang på Youngstorget i Oslo. Forretningen har vært i kontinuerlig drift i alle år siden på flere ulike adresser i Oslo.

Vår idealistiske målsetning har hele tiden vært å skaffe gode leker av høy kvalitet og lekeverdi til alle barn, og vi har derfor også lagt stor vekt på å skaffe tilveie leker og sysselsettingsmateriell for funksjonshemmede barn. Som en konsekvens av denne målsetningen som ble nedtegnet i 1946, fører vi ikke volds- eller krigsleker.

Riktige Leker en av landets eldste leverandører på barnehagesektoren og ligger i dag sentralt plassert i Thiisgården på sjøsiden ved Oslo Rådhus.

Mye har skjedd siden 1946, og både a/s Riktige Leker og lektøymarkedet har opplevd en rivende utvikling siden den gang, hva som på 60- tallet var sett på som riktige leker er ikke nødvendigvis det samme i dag. I dag er vi i Riktige leker både stolte og glade over å kunne presentere en utrolig spennende og morsom leketøyforretning.

På våre sider vil du finne et utvalg av spennende, morsomme og ikke minst utviklende leker, ofte leker du ikke finner andre steder. Vi har bl.a. hånddukker i stort utvalg, optiske leker til utforskning og eksperimentering, dampmaskiner, spill og puslespill, dukkestuer og dukker fra alle verdens hjørner samt en masse annet du kanskje ikke trodde var mulig å oppdrive, deriblant leker du kanskje selv husker fra din egen barndom. Vi mener at vi er landets morsomste leketøyforretning, og meget mer enn bare umalte treleker!!

Kvalitet Vi legger vekt på at alt materiell som selges igjennom oss skal være av gjennomgående høy kvalitet, og velger derfor våre produkter blant Europas og verdens ledende produsenter av kvalitetsleker.

Alle våre leker er testet og godkjent etter gjeldende regler for sikkerhet ved leketøy. Vi er medlem av godkjent returselskap for retur av EE materiell. (Elektriske og Elektroniske leker, f. eks batterileker.)

Vi legger stor vekt på å skaffe tilveie leker og sysselsettingsmateriell for funksjonshemmede barn som ikke kan benytte seg av den samme type materiell som andre barn. Noe av dette materiellet er å finne på våre nettsider, men når det gjelder leker og utstyr for funksjonshemmede viser vi også til våre spesialkataloger for dette. Med vanlige åpningstider og gode transportavtaler, er vi tilgjengelige for deg nesten uansett hvor du måtte befinne deg. Vi kan sende varer over hele landet på relativt kort tid.

Utvalg Med våre nettsider håper vi å fylle et savn blant våre kunder, og for å kunne forbedre oss kontinuerlig, er vi avhengige av dere og deres tilbakemeldinger. Ris, ros, tips og ideer er like velkommen. Det er kun i dialog med dere som er foresatte eller i arbeid i barnehage, spesialinstitusjon, eller annet sted at vi kan finne frem til de produkter som er aktuelle for det unike barn du arbeider med. Vår brede nasjonale og internasjonale kontaktflate gjør at vi kan skaffe til veie mange produkter som ikke er vist i noen av de kataloger vi distribuerer.

 

Finn veien til Riktige Leker AS