Boligguiden

Skriv inn det du søker etter og trykk Søk
Tilbake til søkeresultatet

Geberit AS

Geberit AS

Geberit AS

Geberit AS
Telefon: 67978200
Postadresse:
Luhrtoppen 2, 1470 LØRENSKOG
Besøksadresse:
Luhrtoppen 2, 1470 LØRENSKOG
Epost:
Nettsted:
Linker:
Mobil-QR Få kontaktinfo på mobilen
Annonse fra Bo Bygg og Bolig nr 30
 

Om Geberit AS

Geberit utvikler, produserer og selger høyteknologiske produkter og systemer til VVS-bransjen. Siden starten i 1874 har Geberit utviklet seg til å bli en markedsledende tilbyder av installasjonssystemer, sisterner og skyllesystemer, avløpssystemer og tappevannsrørsystemer. Produktene er kjent for sin høye kvalitet og benyttes både til nybygg og renovering.

Geberit AS i Norge er et selskap som er 100 prosent eid av den sveitsiske Geberit-gruppen. Geberit er representert i 41 land og har 17 produksjonsenheter fordelt på 8 land.

1. januar 2004 overtok Geberit-gruppen alle aktivitetene i Mapress Holding GmbH. Det innebar at Geberit i Norge overtok salget av Mapress-produkter på det norske markedet fra og med 1. januar 2005.

Konsernets suksess kan tilskrives ca. 5500 dyktige medarbeidere som omsetter for nærmere 9 milliarder kroner. Det danske datterselskapet ligger i Lystrup ved Århus og har ansvaret for selskapene i Sverige, Norge, Finland og Island.

Det norske hovedkontor ligger i Lørenskog ved Oslo. I tillegg er det kundesentre i Bergen og Trondheim. Alle 3 steder har showroom og opplæringsfasiliteter for personale og kunder.

 

Finn veien til Geberit AS